10 januari 2022

Inschrijving 3e editie evenement “Zeven voor Leven” is geopend

De inschrijving voor de 3e editie van Zeven voor Leven op zondag 22 mei 2022 is geopend! Maar wat is Zeven voor Leven dan? Zeven voor Leven is een fietsuitdaging voor het goede doel door de prachtige omgeving van Berg en Dal bij Nijmegen met meer dan 2000 hoogtemeters! De opbrengsten van dit evenement gaan naar Stichting Kanker Zien. Deze Stichting heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor zij die door kanker worden getroffen. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Help jij ook mee? Je gaat de uitdaging aan om zeven keer (of zo vaak jij kan) het parcours van een kleine 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal bij Nijmegen met de fiets af te leggen. Dit mag een racefiets zijn, een mountainbike maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters. En dat gewoon in Nederland! Kanker raakt ons allemaal, doe mee met Zeven voor Leven en haal samen geld op voor Stichting Kanker Zien. Mogen wij je verwelkomen in de prachtige omgeving van Berg en Dal en draag jij je steentje bij in het bestrijden van kanker? Kanker wacht niet tot Corona voorbij is, dus meld je aan via: https://www.zevenvoorleven.nl/zeven-voor-leven/inschrijven/ Haal het beste uit jezelf en haal geld op voor Stichting Kanker Zien. #voorwiefietsjij