1 januari 2022

Jubilarissen VVLK in Leuth

Normaal worden bij voetbalvereniging VVLK de jubilarissen gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie. I.v.m. de coronaperikelen kan dit ook dit jaar niet doorgaan en daarom heeft Hans Bartels, de voorzitter van VVLK op oudejaarsdag een rondje gedaan langs de jubilerende leden. Als eerste ging hij langs bij Ton Rutten (60 jaar lid) in Leuth en daarna bij Jan Wieland (70 jaar lid) in Millingen aan de Rijn.  De andere jubilarissen waren Jan Koenders, 50 jr, Frans Labohm, 50 jr, Ben Rutten, 50 jr, Henk Langens, 50 jr, Guydo Mulder, 50 jr, Camiel Derksen, 40 jr en Maurice Seegers, 25 jr.  Daarnaast hopen we in april, wanneer VVLK haar 90 jarig bestaan viert, de jubilarissen van afgelopen twee jaar nog een keer in de spotlight te kunnen zetten en de aandacht te geven die zij verdienen! Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!