30 december 2021

Slager Barry Looijschelder: werkplek elders.

Barry Looijschelder bij de Spar in Ooij

Na  ruim 27 jaar in het familiebedrijf van Spar Looijschelder in Ooij gewerkt te hebben is Barry Looijschelder nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Vrijdag 31 december is zijn laatste werkdag als slager in Ooij en daarna begint hij bij Aarnoutse, slagerij en traiteur in Gennep, ook een familiebedrijf. Volgens Barry was het tijd om wat rustiger aan te doen en dat kan hij in Gennep. Daar gaat hij 40 tot 45 uur per week werken en dat is in Ooij vaak 70 tot 75 uur. Zo is er dan meer regelmaat en meer vrije tijd. “Ik heb altijd fijn in Ooij gewerkt en doe dat nog steeds, maar het was tijd voor een nieuwe uitdaging” aldus Barry.  Daan van Megen, een oude bekende in dezelfde slagerij, die nu nog bij Janssen in Groesbeek werkt, komt weer terug bij Spar Looijschelder in Ooij en zal zijn taken overnemen. We wensen de beide slagers heel veel succes op hun nieuwe werkplek.