22 december 2021

Wil en Dorry Thoonen-Verriet 50 jaar getrouwd

Wil en Dorry Thoonen 50 jaar getrouwd.

Wil Thoonen (75) en Dorry Verriet (76) trouwden op 22 december 1971 in de Hubertuskerk te Ooij. Daarvoor, op 8 december was het nu gouden echtpaar al voor de wet getrouwd in het gemeentehuis van Ubbergen te Beek. Wil was afkomstig uit Mook, zoon van de melkboer en Kastelein uit Mook en Dorry was afkomstig uit Ooij. Ze ontmoetten elkaar bij de bruiloft van een familielid van Wil en het jonge paar ging na hun trouwen in Mook wonen. Na 2 1/2 jaar verhuisden ze naar de Karperstraat in Ooij en daar wonen ze nu nog steeds. Ze kregen 3 kinderen, een zoon en twee dochters en gezamenlijk hebben ze 4 kleinkinderen.. Wil was afkomstig uit een gezin van 12 kinderen en Dorry uit een gezin van 13 kinderen, in die tijd heel gewoon. Wil en Dorry, van harte gefeliciteerd!