20 december 2021

18 december 2021 tot en met 9 januari 2022 geniet je bij Museumpark Orientalis van het Feest van Licht

Museumpark Orientalis met de oliebollenkraam

Bericht van Museumpark Orientalis. Helaas loopt  het anders. We zijn geschrokken van de nieuwe ontwikkelingen in de corona pandemie en de maatregelen die vanaf zondag 19 december gelden. We sluiten het museum met pijn in ons hart, want er is door velen hard gewerkt om dit Feest van Licht mogelijk te maken. Bovendien staat Feest van Licht symbool voor dat wat in onze ogen juist nu nodig is. Daarom stellen wij wel ons park dagelijks open tussen 11.00 en 18. 00 uur. Zo hebben we in de regio Nijmegen extra ruimte beschikbaar (30 hectare) om naar buiten te gaan en te wandelen. Omdat het museum gesloten is, vragen we geen entree. Een vrijwillige bijdrage, eenmalige donatie of Vriend worden, zou ons wel ontzettend helpen. U kunt dit eenvoudig doen op de website van het museum (klik op deze tekst voor de link).