2 december 2021

Het Huismuseum ‘De kleine Heilige Geest’ ook dit jaar in kerstsfeer ingericht.

Door de Corona was het de afgelopen tijd moeilijker om bezoekers te ontvangen. Maar er was ook angst om te komen kijken. Toch zijn er in de oktobermaand verschillende bezoekers, ook uit de omgeving, in het museum geweest en hebben genoten van wat er te bezichtigen is. Naast de H.H.. Engelbewaarders, Maria en Rozenkransen, kon men het hele huismuseum  bezichtigen. Gedurende komende maanden zal het museum extra aandacht schenken aan de sfeer van het kerstgebeuren. Met een paar honderd mini-kerststalletjes en beelden ( zoals de blijde boodschap, Maria in verwachting en een grote collectie betreffende de vlucht naar Egypte en bijzondere grotere kerstgroepen). Tevens is het hele museum te bezichtigen. In deze Coronatijd is het museum helaas alleen na een telefonische afspraak te bezoeken. Dus geen open dagen. KOM GERUST EEN KIJKJE NEMEN, DE DEUR STAAT VOOR U OPEN, HET HELE JAAR DOOR. WELKOM IN EEN SFEER DIE OOK U GOED ZAL DOEN. Een gezegende tijd voor u allen!  Diny Kuijpers-Rutten van Ruysdaelweg 37 6562 XD Groesbeek.  Tel. 024-6636755 mobiel 06-11274754.  E-mail dinyklhg@xs4all.nl. Site. www.dekleineheiligegeest.n