28 november 2021

Presentatie Millings Jaarboek 2021

1e exemplaar Millings jaarboek voor Peter Oteman.

Zaterdagmiddag 27 november vond de presentatie plaats van het Millings Jaarboek deel 24 in Koffie- en Eethuis de Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn. Omdat de organisatie alle voorzichtigheid betrachtte rond het Corona virus, werd de bijeenkomst zonder publiek live uitgezonden door BD1 Media. Ton van Raaij fungeerde als gespreksleider. Aanwezig waren verder het bestuur en de redactie van de Stichting Millings Jaarboek. Ton van Raaij praatte met Theo Peters van Fanfare Ons Genoegen over het verblijf van de vereniging in het Zuid-Duitse Kisslegg. Verder kwamen er aan het woord Marjolijn Rigtering, die verantwoordelijk is voor de omslag van het boek. Bas van der Hoeven vertelde over zijn bijdrage in het boek over de familie de Jong. Burgemeester Mark Slinkman benadrukte het belang van het boek voor de Millingse gemeenschap. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Peter Oteman. Als afsluiting werd er een stukje film vertoond over het optreden van Fanfare Ons Genoegen in Kisslegg. Foto: Erik Hell. zie film op BD1 (YouTube)