27 november 2021

VVD Berg en Dal heeft haar kandidatenlijst gepresenteerd 

Een brede maatschappelijke vertegenwoordiging, van jong tot oud, lokaal geworteld, een nieuwe lijsttrekker, een mix van bekende en nieuwe gezichten. Dat is de conclusie over het team waarmee de VVD Berg en Dal vol vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 in gaat. De lijst is een mooie mix van ervaren en nieuwe krachten. Het team gaat met veel enthousiasme aan de slag voor de toekomst van de inwoners en ondernemers in alle dorpen van de gemeente Berg en Dal.  Lees hieronder verder.

 

Kandidatenlijst 

Remco Hammer was al in een afzonderlijke vergadering verkozen als de nieuwe nummer 1. Naast Remco zijn er nu nog 9 toppers toegevoegd aan de lijst. Op plek 2 staat Stefan van Tol, hij is als carrousellid al ervaren in de fractie. Op plek 3 t/m 5 staan nieuwe verse krachten voor de VVD met op plek 3 Rob Joosten, plek 4 staat Ruud Verwiel en plek 5 is voor Daphne Schapendonk. Op plek 6 staat de ervaren Marie-José Verbeeten, die al jaren lid is van de fractie van de VVD. Plek 7 is voor Eijte Jansma die ook al zijn sporen heeft verdiend als carrousellid voor de VVD. Plek 8 is voor Zeger Stappershoef en op plek 9 staat Stef Stienstra. Plek 10 is voor de huidige fractieleidster en jarenlang boegbeeld van de VVD, Mechteld ten Doesschate. 

Samen komen we verder 

Remco Hammer: ‘Ik ben supertrots op het team. Het is een mooie club geworden met een mooie mix door de gemeente. Er is veel enthousiasme in het team om er een mooie periode van te maken voor de bewoners en ondernemers van onze mooie gemeente. Alle kandidaten onderschrijven ons motto dat het goed leven is in Berg en Dal en willen zich inzetten om dit ook zo te houden!’ 

De volledige lijst: 

1. Remco Hammer
2. Stefan van Tol
3. Rob Joosten
4. Ruud Verwiel
5. Daphne Schapendonk
6. Marie-José Verbeeten
7. Eijte Jansma
8. Zeger Stappershoef
9. Stef Stienstra
10. Mechteld ten Doesschate