21 november 2021

Sinterklaas in Leuth

Sinterklaas in Leuth

Sinterklaas is zondagmiddag ook in Leuth aangekomen. Anders dan anders, niet op zijn paard, niet met een ander vervoermiddel, maar gewoon te voet. Zo kwam hij op het schoolplein voor basisschool ’t Bijenveld bij het Kulturhus aan. Daar werd hij al opgewacht door een aantal van zijn Zwarte Pieten en veel kinderen met hun ouders. Daar ook werd aan de kinderen uitgelegd, dat ze welkom waren bij de diverse spelletjes in het dorp, waarvoor ze een spelerskaart hadden gekregen. En als ze die spelletjes allemaal volbracht hadden, dan konden ze aan het einde hun cadeautje ophalen bij Sinterklaas. Het werd een leuke en gezellige middag waarbij ook weel bewoners  van huizen, die op de route lagen, hun huis hadden versierd. Hulde voor het Sinterklaas comité en de sponsoren. zie de foto’s deel 1 deel 2;   deel 3; deel 4 , deel 5