17 november 2021

KERSTWORKSHOP BLOEMENMALA’S MAKEN in Berg en Dal.

In deze basisworkshop leer je zelf een bloemenmala te maken. In een rustige setting begeleid ik je van het begin tot aan het einde. Door de kleuren en de bloemen wordt je vanzelf meegenomen in een vrolijke stroom van positieve creativiteit en enthousiasme. Deze workshop zal in het teken staan van Kerst. Hierdoor krijgen de mala’s een extra feestelijke en mooie uitstraling en worden er bijzondere versieringen in verwerkt. Je maakt een mala naar je eigen persoonlijke smaak. De mala’s kun je een mooie plek in huis geven, bijvoorbeeld om een fotolijst, een beeld of op een huisaltaar. Weggeven kan natuurlijk ook (bijvoorbeeld bij een verjaardag), maar je kunt ze ook gebruiken bij rituelen, ceremoniën zoals: geboorte, huwelijk of overlijden . Data workshops: zaterdag 11 december. Woensdag 22 december, woensdag 29 december. Andere data zijn ook mogelijk in overleg als je bijvoorbeeld met een klein groepje wilt deelnemen. Ook leuk voor een vriendinnen- of familiedag of teambuilding! Aanmelding: shaktibloemenmala@hotmail.nl of bel/smsm/app 0630883292; Deelname wordt bevestigd na ontvangst van betaling. Kosten workshop: 50 euro inclusief materialen, thee en versnapering. Tijdstip: 14:00- 17:00 uur. Locatie:  Bisschop Hamerlaan 29, Berg en Dal. Gegeven door: Tonny Bol. Aantal deelnemers: minimaal 3 en maximaal 5.