21 oktober 2021

Uitwisseling concert Fanfare Wilhelmina

Op zaterdag 6 november kunt u eindelijk weer genieten van live muziek in het verenigingsgebouw aan de Kloosterstraat 7 in Groesbeek. Er treden drie verschillende orkesten op te weten: Vlijt en Volharding uit Heumen, het Nijmeegs Amusement Orkest en natuurlijk fanfare Wilhelmina. Vlijt en Volharding staat onder leiding van dirigent Theo Jetten en Wilhelmina en NAO staan onder leiding van Louis van de Waarsenburg.  De zaal is om 19.30 uur open voor ontvangst van de muzikanten en alle muziekliefhebbers. Om 20.00 uur bijt Wilhelmina het spits af met een spetterend optreden. De entree is vrij maar er zal wel gecontroleerd worden op de QR-code tenzij de regels anders gaan worden. Kom gezellig weer ouderwets genieten van heerlijke muziek die we al zolang hebben moeten missen. Voor verdere info: www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl