4 oktober 2021

Inloop & Ontmoeting Leuth komt met uitgebreid programma

Inloop & Ontmoeting in Leuth

Wil je graag andere mensen ontmoeten en een praatje maken met mensen uit het dorp? Heb je zin om gezellig samen een kop koffie te drinken of een lekkere maaltijd te nuttigen? Vind je het leuk om een spelletje te spelen, creatief bezig te zijn of ga je er graag op uit voor een leuke activiteit buiten de deur? Kom dan eens naar de Inloop & Ontmoeting in het Kulturhus aan de Reusensestraat 4 in Leuth. Voorheen vond de inloop altijd plaats op maandag. Vanaf 19 oktober kun je wekelijks terecht op de dinsdag van 15:00 tot 19:00 uur. In de middag kun je dan binnenlopen voor een kop koffie, een praatje of een spelletje. Omstreeks 17:30 uur dekken we de tafel en kun je aanschuiven voor een lekkere en gezonde maaltijd. De mensen die eerder kwamen eten bij het Kookhus en ook nu willen komen, worden allemaal persoonlijk geïnformeerd. Als je langskomt en ook mee wilt eten, kun je je daarvoor aanmelden. Dat moet dan wel een week van tevoren tijdens de inloopmiddag. Een telefoonnummer/mailadres voor aanmelding en de prijs van een maaltijd, zullen we nog nader bekendmaken. Inloop & Ontmoeting Leuth is er voor jong en oud en wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers uit Leuth in samenwerking met het Gasthuis, Forte Welzijn en Kulturhus Leuth. Voor vragen of meer informatie, kun je contact opnemen met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte Welzijn 06-82612612.