27 september 2021

Oud-Prinsen in Ooij houden tandemtocht.

Oud Prinsen CV de Deurzakkers bij “café Hanneke”.

Zaterdag 25 september kwamen veel oud-prinsen van CV de Deurzakkers uit Ooij bij elkaar voor hun jaarlijks treffen. Voor de oud prinsen en hun partners stonden bij “café Hanneke”het startpunt van de dag en woonhuis van oud prins Jurriaan, tandems van “Meij Tweewielers” klaar en elk team kreeg een route aangewezen zodat ze bij het eerste “café” aankwamen waar een spel voor hen was bedacht. Die plaatsen waren o.a.  met daarachter het spel, dierenpension de Berk, als vervanger van café ’t Veerhuis (Blik op oneindig), de Thornsche Molen (Spijkers met koppen slaan), Koffiehuis de Oude Waal (Sjoelen bij Poelen), De Geldersche Poort (Haantje de Voorste), om uiteindelijke te eigenenen bij café Hanneke, waar ook nog een spel gedaan moest worden en waar gezamenlijk gegeten werd. Voor alle deelnemers weer een prachtig dag met dank aan de organisatie van café Hanneke. zie de foto’s