24 september 2021

Duurzaamheidscafé Berg en Dal weer van start in Leuth

Op woensdag 13 oktober a.s. is de eerstvolgende aflevering van ons Duurzaamheidscafé na een onderbreking van 1,5 jaar. Plaats van handeling is dit keer de grote zaal van “De Vriendenkring”, Steenheuvelsestraat in Leuth, van 20.00 – 22.00 uur. De zaal is open vanaf 19.45 uur. Programma: Wij bieden u een gevarieerd en boeiend programma, dat grofweg uit twee onderdelen bestaat: -Waarom het verduurzamen van je eigen woning, hoe pak je dat het beste aan, wie kan je daarbij adviseren en welke ervaringen zijn ermee opgedaan? Twee ervaringsdeskundigen vertellen hun verhaal. Ook komt Anky van der Heijden vertellen over het ontwerp en de bouw van hun prachtige Finnhouse in de Pastoor van Tielstraat (zie foto’s). -Na de pauze is er alle aandacht voor afvalverwerking (door de DAR) en komt Gijs Kurstjens van ARK de plannen bekendmaken voor het hele gebied tussen Kapitteldijk en Driedijk (Ooijse Graaf). Belangstellenden uit de hele gemeente zijn van harte welkom; u hoeft zich na de versoepeling van de corona-maatregelen niet van tevoren aan te melden. Wel wordt van u verwacht, dat u een Coronapas of testbewijs kunt tonen. Er is voldoende gelegenheid om uw vragen of opmerkingen aan de sprekers of aan onze werkgroep voor te leggen. Dat kan kort na elke toelichting, in de pauze en ook na de afsluiting vanaf 22.00 uur. We hopen op een grote opkomst. Koffie en thee zijn voor onze rekening.