19 september 2021

Wijkheldenshow van de DAR in NEC stadion

De beide parachutisten na hun landing in het Goffertstadion.

Dit jaar mocht de DAR helaas nog geen Wijkheldenfestival organiseren. Om alle Wijkhelden van onze regio in het zonnetje te zetten werd er op zondag 19 september een Wijkheldenshow georganiseerd in het Gofferstadion. De wethouders van Nijmegen en de omliggende gemeenten, die over het afval gaan in hun gemeente waren uitgenodigd en aanwezig. Bij aankomst werden de Wijkhelden de gelegenheid gegeven om met de super Wijkhelden Wendy en Wouter en Bikkel van NEC op de foto te gaan. Tijdens het programma hield een medewerker van de Bastei een verhaal over de raaf, was er een goochel act met afval en deed een dansgroep uit Beuningen de Wijkheldendans met iedereen.  Bikkel van NEC gaf een aantal ballen weg etc. Ook was er een show met de valkenier van de ARN. Bij aanvang landden er ook nog twee parachutisten in het stadion.