18 september 2021

Aanwezigheid team WTF-TN, Social Run in de Slenk in de Horst

Deze dagen biedt dorpshuis de Slenk in De Horst onderdag aan team WTF-TN, Social Run. Zij doen mee aan de Social Run, een estafetteloop van 555 km door Zuid Nederland.  Ze zijn op vrijdagochtend gestart in Soesterberg en zullen zondag in de middag weer aan komen in Soesterberg. Er doen 46 teams mee aan deze run.  Hij wordt voor de 10e keer georganiseerd en heeft met de stichting als doel om een samenleving te creรซren waarbij iedereen meedoet en meetelt, ook wanneer je een psychische kwetsbaarheid of verstandelijke beperking hebt. Alle teams hebben sponsorgeld opgehaald en daarmee worden gedurende het jaar activiteiten georganiseerd om de visie in praktijk te brengen. Zij zijn รฉรฉn van de teams en doen heel graag mee voor dit goede doel. Meer informatie hierover staat op www.socialrun.nl