17 september 2021

Vrijdag onthulling straatnaambordjes in Ooij

Meester Bouten

Vrijdag 17 september zal burgemeester Mark Slinkman, samen met enkele nabestaanden,  drie nieuwe straatnaambordjes onthullen in Ooij. Het gaat om de vervanging van de bestaande naambordjes van de Van Steenstraat, de Stappershoefstraat en de Meester Boutenstraat. Deze straten en hun bordjes zijn er al lang maar nadat Ton en Cea van Dillen bij de burgemeester, bij de presentatie van hun boek “Oorlogsgeweld in de Ooijpolder” hadden aangekaart, dat er op de borden eigenlijk ook een uitleg moest komen over deze heldhaftige inwoners van Ooij uit de oorlog, had burgemeester Mark Slinkman zich sterk gemaakt voor deze aanpassingen. Heemkundekring De Duffelt organiseert deze onthullingen. Er zal om 14.30 uur gestart worden bij dorpshuis de Sprong waarna deze drie straten worden aangedaan. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk mensen zich zullen aansluiten en getuige willen zijn van deze onthullingen. Iedereen is welkom.