16 september 2021

Zaterdag 25 september in Leuth: Burendag in het Groen!

In Leuth willen we de handen uit de mouwen steken om de prachtig aangelegde borders van het dit jaar gerealiseerde Groenplan Leuth extra aandacht te geven. Wethouder Sylvia Fleuren zal ons om half twaalf op het Kerkplein bij de nieuw aangelegde plantenbak met zitplaatsen (zie foto) een eerste handje helpen en daarmee de aftrap doen voor onze Burendagactiviteit! Komt allen kijken en vooral meehelpen! Na deze officiële opening vieren we dat eerst met een drankje en wat lekkers, om vervolgens met de deskundige instructie van Ivo Hermsen van de Overhaag aan de slag te gaan. Neem uw eigen hark, schop en/of schoffel mee! We zien u graag dan om met elkaar Burendag een groen tintje te geven .    Tot zaterdag, Dorpsagenda Leuth, werkgroep Groen