6 september 2021

Politie op bezoek bij Peutercafé Leuth

De beide politiemensen in het Peutercafé. Ze wilden niet herkenbaar in beeld.

Anderhalf jaar was er geen peutercafé in het Kulturhus van Leuth. Dit doordat ouders en kinderen door de coronamaatregelen niet tegelijk aanwezig mochten zijn. Het peutercafé is op maandag 6 september van 10.00 tot 11.30 uur in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 4 weer opgestart met twee politieagenten als gast.  Het was de bedoeling dat de twee wijkagenten uit de polder zouden komen maar dat kon helaas niet doorgaan. Wijkagent Coen de Vos is inmiddels vertrokken naar Geldermalsen en de andere wijkagent, Pieter Koolhout had nachtdienst gehad. Daarom kwamen er twee aspirant agenten, die beiden nog in opleiding zijn.  De kinderen mochten al hun vragen stellen, ze legden uit wat ze allemaal met zich mee dragen, een zaklamp, handboeien, een wapenstok en een echt pistool. Ook mochten de kinderen allemaal nog in de politieauto. Spannend!