6 september 2021

Gerard en Truus Geutjes-Tissen 60 jaar getrouwd.

Burgemeester Slinkman met het diamanten bruidspaar Geutjes-Tissen

Op maandag 6 september waren Gerard (Gert) ,88 jaar, en Truus Geutjes-Tissen, 85 jaar,  uit Millingen aan de Rijn 60 jaar getrouwd. Voor burgemeester Mark Slinkman een reden om het bruidspaar te komen feliciteren. Zij waren het eerste bruidspaar in/na de coronatijd, waar hij weer kwam om te feliciteren.  Hij had, namens de gemeente Berg en Dal een bloemstuk bij zich alsmede een ingelijste kopie van de trouwakte van 60 jaar geleden. Gerard en Truus trouwden 60 jaar geleden op 6 september voor de wet in het gemeentehuis te Ubbergen om vervolgens op 28 september 1961 voor de kerk te trouwen in de H. Remigiuskerk te Leuth. Truus, afkomstig uit Leuth, leerde haar Gerard kennen tijdens het Pinksterbal van de kermis in Leuth. Gerard werkte toen als timmerman. Na enige tijd verruilde hij dat werk voor een baan bij v.d. Stad in Nijmegen, waar hij in de winkel  ging werken. Hij eindigde zijn loopbaan in de keuken business, zoals hij dat zelf noemde. Truus werkte daarentegen altijd thuis, in de huishouding. Het paar kreeg twee dochters en een zoon. Ze hebben 5 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. Ze woonden lange tijd in de Wethouder Arntzstraat in Millingen aan de Rijn en sinds 2 ½ jaar in een seniorenwoning aan het Koolmeespad. Samen gaan ze op 26 september a.s. een feest houden om hun lange samenzijn te vieren. zie de foto’s