5 september 2021

Frits Rutten geeerd met een naar hem genoemd bankje in Ooij.

Zaterdagmiddag, 4 september, werd een plaqquette onthuld op een bankje aan de Wilhelminaplas in Ooij, op de hoek van de Prins Mauritsstraat en de Koningin Wilhelminastraat. Dit ter nagedachtenis aan Frits Rutten, een van de grote initiators van de straatfeesten en het straatcarnaval in de buurt. Frits is op 14 februar1 dit jaar overleden en het nieuwe straat comité had ter nagedachtenis aan Frits een plaquette laten maken met de gegevens van Frits. Dit gebeurde in aanwezigheid van zijn weduwe, Joke, haar beide dochters en hun partners en kleinzonen. Deze beide kleinzonen mochten het doek verwijderen, van waaronder de plaquette tevoorschijn kwam. Een prachtige herinnering aan een fijne buurtgenoot. Op de plaquette staat de tekst. “Ter herinnering aan boegbeeld en aanvoerder Fits Rutten 1937-2021. Namens het Straat comité Prins Mauritsstraat”.  zie de foto’s.