4 september 2021

12e Rolling Dinner in Beek

Rolling Dinner in Beek

Zaterdag 4 september was de 12e Rolling Dinner in Beek. De vorige was op 7 september 2019 geweest.  Ongeveer 200 mensen hadden zich voor dit evenement aangemeld en omstreeks 17.00 uur kregen ze een berichtje waar ze als eerste heen moesten. Dit was de “teststraat” op de Schellingshof, waar alle deelnemers hun testbewijs moesten tonen, waarna ze een paspoort (Het gele Boekje van Beek) met consumptiemunt voor het afsluitende feest, alsmede een spuit met een lekker drankje kregen.  Daarna kregen de deelnemers een sms-bericht waar ze hun volgende gang gingen nuttigen bij de deelnemers thuis. En met het roulatiesysteem kwamen ze elke keer bij anderen thuis. Nadat iedereen 4 gangen had genuttigd ging het hele gezelschap naar de parkleerplaats achter “Sous Les Eglises” waar de avond feestelijk werd afgesloten.zie de foto’s .     zie de foto’s vd After Party