2 september 2021

Slagboom parkeergarage Bellevue weer actief

De slagboom van de parkeergarage onder winkelcentrum Bellevue in Groesbeek werkt weer. De slagboom is in maart 2020 tijdelijk buiten werking gesteld als extra coronamaatregel. Om de slagboom te openen moeten bezoekers bij de ingang van de parkeergarage een kaartje trekken. Hiervoor moeten ze op een knop drukken. Er is geen schoonmaakploeg aanwezig om deze knop regelmatig schoon te maken. Daarom heeft de gemeente tijdens de eerste coronagolf de slagboom tijdelijk uitgezet. Omdat de coronamaatregelen steeds meer worden versoepeld heeft de gemeente besloten om ook de slagboom per 1 september 2021 weer in werking te stellen. Parkeren in de Bellevue is de eerste 24 uur gratis. Bij het verlaten van de parkeergarage moeten bezoekers wel eerst met hun kaartje langs de betaalautomaat.