31 augustus 2021

Feestelijke afsluiting seizoen de Speulplek in Ooij.

Bellen blazen op de Speulplek. Foto Marieke van Engelen.

Zondag 29 augustus was het feest op de Speulplek in Ooij. Ondanks de regen was er toch flink wat aanloop. Er was weer van alles te doen, kinderen konden hun eigen dromenvanger maken, mergel bewerken en stenen schilderen. Er werden reuze bellen geblazen en er was een springkussen,  gesponsord door autogarage Ooij, waarvoor veel dank. Iedereen die wilde kon gratis geschminkt worden. Studio Zaza uit Ooij had een mooie stand vol zelfgemaakte kleding van biologische katoen en een paar kinderen verkochten tweedehands kleding en speelgoed. Voor volwassenen was er thee, koffie, zelfgebakken taart en gezelligheid. Heb je zin om in de toekomst als vrijwilliger te helpen op de Speulplek, stuur dan een mailtje naar speulplek@gmail.com, iedereen is welkom. zie de foto’s van Marieke van Engelen.