30 augustus 2021

Expositie Suzan van Lieshout in Kleine Bartholomeuskerk in Beek

Suzan van Lieshout (links) toont de door haar bewerkte foto “Buried” samen met Simon Duijs (rechts)

Dit weekend hield Suzan van Lieshout uit Nijmegen  haar Solo-expositie  “Van Lieshout VI” waarin zij de kijker uitnodigde zich te verwonderen en prikkelt tot beantwoording van de vraag ‘Wat geloof ik nu eigenlijk?’ Op deze tentoonstelling werd een selectie getoond van haar werk van de afgelopen twee jaar, waarin iedereen zich noodgedwongen terugtrok en alles door de lockdown goeddeels ongezien bleef. Naast recente fotomontages was er het 3D-werk dat in België is tentoongesteld en het ‘quarantainesieraad’ dat ook in het CODA-museum werd geëxposeerd. Er waren ook door haar bewerkte fotomontages van fotograaf Simon Duijs te zien. zie de foto’s (komen nog)   zie interview van BD1