28 augustus 2021

Ouderwetse Brommercross in Groesbeek !! Nieuwe Datum!!!

Let op: Nieuwe datum!!

De in 1971 opgerichte Motor en Brommer Club (MBC) Groesbeek viert dit jaar dus haar 50-jarige bestaan. Op zaterdag 25 september willen we daarom iets speciaals gaan doen voor de jeugd en de bewoners in de omgeving van Groesbeek. Naast de geplande Classic en club-cross waarin verschillende oude crossmotoren vanaf 1965 tot 1995 aan de start zullen verschijnen. Hebben we ook ruimte gemaakt voor een ouderwetse (amateur) brommercross. Dat wil zeggen echte (cross)brommers die ook ooit op de weg hebben gereden of nog rijden. Denk hierbij aan een Zündapp, Kreidler, Honda MT etc. Dus wil en durf je het aan om met je (cross)brommer eens op een echte crossbaan te scheuren? Meld je dan aan via de website van: MBC de Zeven Heuvelen en kom zaterdag 25 september rond 10.00 uur naar de Nijmeegsebaan 1 in Groesbeek. Deelname vanaf 12 tot 80 jaar. Zorg voor een goede helm, een stevige broek en stevige schoenen en natuurlijk voor een flink opgevoerde brommer !   Kosten zijn €10,- per deelnemer incl. verzekering. Er worden 2 manches verreden en er zijn natuurlijk prijzen te winnen. Deelname alleen voor echte bromfietsen, dus GEEN NK 50cc Brommers! Dus kijk in de schuur of je nog een brommer of scooter heb staan en hou de website van de MBC de zeven heuvelen in de gaten. Daar vind je binnenkort meer informatie over inschrijven, tijden en natuurlijk corona maatregelen.