25 augustus 2021

Wietplantage ontmanteld in de Generaal Gavinstraat in Groesbeek

Foto: politie

 De politie van Berg en Dal heeft op haar Facebookpagina laten weten dat er ruim 200 hennepplantjes zijn aangetroffen in een woning in de Generaal Gavinstraat te Groesbeek. Ook werd er illegaal stroom afgetapt. Bij de inval in de woning bleken de bewoners niet aanwezig te zijn. Zij zullen op een later tijdstip worden aangehouden of uitgenodigd worden voor verhoor. De politie laat weten de Groesbeekse plantage ontmanteld te hebben en de bijbehorende planten te vernietigen.Bij een hennepkwekerij is er altijd een hoog risico voor brand. Dit is gevaarlijk voor de omgeving en de omwonenden. Doe daarom altijd melding wanneer u het vermoeden hebt van een hennepkwekerij. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000