25 augustus 2021

Jeugddriedaagse Ooij van start

Dinsdag 24 augustus is de Jeugddriedaagse in Ooij om 14.00 uur van start gegaan op de sportvelden van SVO in OOij. 120 kinderen worden deze drie dagen bezig gehouden door vele vrijwilligers. Het thema voor dit jaar is “Superhelden”. De kinderen gingen van start met de inrichting van hun tenten. Daarna werd er gestart met leuke activiteiten en konden ze zich creatief uitleven zodat het terrein een superhelden uitstraling kreeg.  Rond de klok van 17.00 uur kregen we een lekkere maaltijd en daarna gingen ze met z’n allen op pad. De kinderen van 2, 3, en 4 gingen een speurtocht in het dorp doen en de kinderen van 5, 6, 7, en 8 gingen zwemmen in zwembad Wijchen. Vorig jaar kon dit evenement niet doorgaan, maar deze keer ging men van start met een stralende zon. zie de foto’s van dinsdagmiddag deel 1;  deel 2.