23 augustus 2021

Bloemisterij Semperflorens in Beek duurzaam gecertificeerd

Patrie, Mirjam en wethouder Irma vd Scheur

Fleurop-bloemist ontvangt zilveren certificaat Barometer Duurzame Bloemist. Een feestelijk moment voor Mirjam en Patries. Maandag 23 augustus ontvingen de eigenaren van Fleurop-bloemenwinkel Semperflorens, gelegen aan de Rijksstraatweg 219 in Beek, het zilveren duurzaamheidscertificaat van het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. “Hier zijn we erg trots op”, zeggen Mirjam en Patries. “Dit certificaat is de kroon op ons werk. Want je krijgt dit certificaat niet zomaar. Een groot deel van de bloemen die je verkoopt moet duurzaam geteeld zijn. Daarnaast moet je bedrijfsvoering duurzaam verlopen. Zo scheiden we afval, verminderen we ons energieverbruik en gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Eigenlijk was het voor ons niet meer dan logisch dat we dit certificaat moesten behalen. Als bloemist werk je dagelijks met producten uit de natuur, als we ook in de toekomst willen genieten van bloemen, moeten we zuinig met de aarde omgaan.” Wethouder Irma van de Scheur van de gemeente Berg en Dal kwam hen deze maandag feliciteren en overhandigde de beide dames het felbegeerde certificaat. (lees hieronder verder)

Trots
Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop is trots op Bloemisterij Semperflorens. “Als Fleurop zijnde stimuleren en ondersteunen we onze bloemisten bij het behalen van het duurzaamheidscertificaat. Ons motto is een goed gevoel bezorgen. En daar dragen niet alleen onze boeketten aan bij, maar ook de manier waarop ze tot stand komen.”

Over Fleurop

Fleurop Interflora Nederland is specialist in het verzenden van bloemencreaties. Dat doet de coöperatie sinds 1921 in binnen én buitenland. Met een totaal netwerk van 40.000 lokale vakbloemisten in meer dan 140 landen is een boeket, mede dankzij same-day-delivery, overal ter wereld binnen handbereik en gaat Fleurop ver om een goed gevoel te bezorgen. Met passie, vakmanschap en oog voor duurzaamheid bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: samenwerking, kwaliteit, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en service. Meer informatie: www.fleurop.nl.