22 augustus 2021

Bloemschikken en Koffie met… mantelzorgers Berg en Dal

Naast de maandelijkse mantelzorgtafels staan er in september nog twee gratis activiteiten op het programma. Bloemschikken donderdag 9 september. Ben je mantelzorger en woon je in gemeente Berg en Dal? Kom dan even lekker je hoofd leegmaken en genieten van de heerlijke bloemengeur en -kleur! Op donderdag 9 september van 14.00 tot 16:00 uur kun je in dorpshuis De Sprong, Prins Bernhardstraat 3 in Ooij bloemschikken. Deze activiteit is gratis. Door de coronaregels is aanmelden verplicht. Dit kan door voor 5 september je naam, adres en telefoonnummer te sturen naar: info@mantelzorgbergendal.nl of telefonisch 085- 0406066. Koffie met… maandag 13 september. Het woud van de zorg, wegwijs door de mantelzorgmakelaar. Op maandagavond 13 september is er weer een “Koffie met…” georganiseerd door Mantelzorg Berg en Dal. www.fortewelzijn.nl



Wil jij alle ins en outs weten over mantelzorg? Op maandag 13 september van 19:30 – 21:00 uur komt er tijdens Koffie met… een mantelzorgmakelaar.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wie is de mantelzorgmakelaar (MZM)
  • Voor wie is de mantelzorgmakelaar
  • Hoe schakel je een mantelzorgmakelaar in
  • Wat doet een mantelzorgmakelaar
  • Wie betaalt?

Deze gratis bijeenkomst vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek.

 

Door de coronaregels is aanmelden verplicht. Dit kan door voor 10 september je naam, adres en telefoonnummer te sturen naar info@mantelzorgbergendal.nl  of telefonisch 085- 0406066.

 

Meer informatie over Mantelzorg Berg en Dal is te vinden op www.mantelzorgbergendal.nl.

Forte Welzijn ondersteunt Mantelzorg Berg en Dal www.fo