19 juli 2021

Kleurwedstrijd Operatie Steenbreek Breedeweg

Persbericht. Win boek Duurzaam tuinieren voor kinderen! Breedeweg, 19 juli 2021 – Doe deze zomer mee aan de kleurwedstrijd van Operatie Steenbreek Breedeweg en win het boek Duurzaam tuinieren voor kinderen! De kleurplaat vind je online of bij Buurtmarkt Breedeweg. Meedoen kan tot 31 augustus. Omdat het klimaat verandert, is het superbelangrijk dat er minder stenen en meer planten, struiken en bomen in onze tuinen komen. Op hete dagen is het dan koeler en als het heel hard regent, zakt het water sneller weg in de bodem. Ook krijg je dan meer vogels, vlinders en bijen in je tuin. Daarom zegt Operatie Steenbreek: Stenen eruit, GROEN erin! Leef je uit! Misschien wil jij wel heel andere kleuren gebruiken bij deze kleurwedstrijd. Leef je uit, maak een foto van het eindresultaat en stuur deze vóór 31 augustus naar steenbreek.breedeweg @debastei.nl (vraag je ouders of ze je naam, adres en leeftijd er even bij willen zetten). Je maakt dan kans op het boek Duurzaam tuinieren voor kinderen. Op een vrolijke, laagdrempelige manier legt Anne Wieggers uit hoe kinderen zelf aan de slag kunnen gaan in de tuin. De kleurwedstrijd is voor alle kinderen t/m 12 jaar uit de gemeente Berg en Dal. Download de kleurplaat op www.steenbreekbreedeweg.nl of kom ‘m halen bij Buurtmarkt Breedeweg.