14 juli 2021

Leerlingen groep 8 Biezenkamp uitgezwaaid.

Uitzwaaidag voor leerlingen groep 8 de Biezenkamp in Beek

Woensdag 14 juli om 12.00 uur was het voor de leerlingen van de groepen 8 van basisschool de Biezenkamp in Beek een bijzonder moment. Ze waren namelijk voor het laatst op school en speciaal voor hen was de “uitzwaaidag” georganiseerd. Onder het toeziend oog van veel familieleden werden de leerlingen door alle andere leerlingen van de school uitgezwaaid. Daarvoor moesten ze onder de “bogen” van de leerlingen door en dat viel niet altijd mee. Want ook de leerlingen van de onderbouw deden daar aan mee en die zijn nog niet zo groot. De meeste leerlingen waren voorzien van hun mobiele telefoon en maakten daar zelf een filmpje van. Nadat iedereen gepasseerd was werden alle leerlingen voorzien van een ijsje van M’ijsjes. De groepen 8A en 8B hebben , elk op een andere plaats, ’s avonds nog een afscheidsfeestje gehouden. Zie de foto’s deel 1;  deel 2