2 juli 2021

BD1 VIDEOREPORTAGE OVER HET ‘OUDE’ KERKHOF

Het “oude” Millingse kerkhof was jaren geleden behoorlijk achterop geraakt qua onderhoud. De eerste groep Grijze Tornado’s werd kleiner door ouderdom en overlijdens. Voormalig pastoor Eric Smits heeft zich er in zijn laatste jaar dat hij in Millingen pastoor was, sterk voor gemaakt om weer een nieuwe groep vrijwilligers aan het kerkhof te binden en daar regelmatig onderhoudswerk te verrichten. Millingenaar Toon Janssen heeft een groep van zo’n 10 vrijwilligers om zich heen verzameld, die elke woensdagochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur het kerkhof een onderhoudsbeurt geven, vooral op het gebied van onkruid verwijderen. BD1 heeft een videoreportage gemaakt (https://www.youtube.com/c/BD1mediabedrijf/videos) waarin een impressie van de werkzaamheden en een gesprek met Toon Janssen. Wilt u zich als vrijwilliger aansluiten bij de groep, neemt u dan contact op met Toon Janssen, hij is elke woensdagochtend tussen 8.30 en 10.00 uur op het “oude” kerkhof. Foto: Tonnie Hol (BD1 Media).