27 juni 2021

Verrassing voor de Leuthse carnavalsprins.

De carnavalsprins  van de Sokkenummers uit Leuth, Martijn Jansen, (Martijn de Geplande) trok zaterdag 26 juni alsnog als Prins Carnaval door zijn dorp. De stoet trok veel spontane kijkers en voor de diehard carnavalsvierder was het een pleister op de wonde na twee mislukte edities in de winter. Martijn werd verrast door zijn vrienden van zijn vaste carnavalsploeg van CV Git nie Bestit nie. Omdat Martijn  in juli gaat trouwen, ging hij zaterdag tijdens zijn vrijgezellenfeest  alsnog op een praalwagen door Leuth en Millingen. Het motto: ‘Dit jaar met carnaval niks te beleven, dus gaat prins Martijn het jawoord . De 31 jarige Martijn had tijdens de carnaval van 2020 behoorlijk pech. Eerst gooide storm “Dennis” roet in het eten en werd de optocht door Leuth uitgesteld naar Halfvasten en dat kon ivm de Corona ook weer niet doorgaan. En Corona zorgde er voor, dat de optocht in 2021 ook niet door ging. Maar zo kon prins Martijn alsnog plaats nemen op de Leuthse carnavalswagen.