21 juni 2021

Weggeef Pop up Store in Beek

Ligt er bij jou thuis speelgoed te verstoffen? Hoeft speelgoed wat jou betreft niet altijd splinternieuw te zijn? Zet dan 2 en 3 juli in je agenda! Dan is er de Weggeef Pop up Store in het Kulturhus Beek. Daar kun je speelgoed brengen en halen (en nog veel meer!). Wat kun je verwachten?

  • Vrijdag 2 juli: tussen 13.30 uur en 15.30 uur inbrengen van tweedehands speelgoed en (kinder)kleding. Locatie: buurtkamercafé van het Kulturhus. 
  • Breng je op vrijdag speelgoed en/of kleding in? Dan krijg je een bewijsje waarmee je toegang krijgt tot het VIP-uur op zaterdag. Je brengt natuurlijk alleen maar speelgoed waar een ander nog wat aan heeft (schoon/heel/compleet).
  • Zaterdag 3 juli: Weggeef Pop Up Store in het buurtkamercafé van het Kulturhus. Heb je vrijdag een bewijsje gekregen? Dan ben je zaterdag om 10.00 uur al welkom. Geen bewijsje? Dan mag je om 11.00 uur komen winkelen.
  • Entree Pop Up Store: 1 euro (vanaf 12 jaar). Kinderen alleen toegang onder begeleiding.
  • Er is o.a. ook een hoekje met tweedehands kleding en een kraampje met bijzondere merchandise van films.
  • Altijd al een selfie willen maken in een badje gevuld met knuffels? Ook dat kan!

Kom zaterdag 3 juli lekker snuffelen in onze Weggeef Pop Up Store: we zijn geopend tot 12.00 uur. Iets leuks gevonden? Dan is er gelegenheid om een bijdrage te geven (in geld of Ruilhusmunten). Hoeft niet, mag wel! En let op:mondkapje hoeft niet meer, maar houdt wél 1,5 meter afstand.