6 juni 2021

Nieuwe coördinator Kulturhus Beek

Mijn naam is Martijn Saat. Ik ben sinds 1 maart coördinator bij het Kulturhus in Beek. Ik kom zelf uit de Ooij en daar woon ik dan ook al 39 jaren lang. Beek is niet geheel onbekend voor mij dus! Ooit in een ver verleden zelfs mijn MAVO afgerond hier in Beek! Naast deze rol heb ik ook nog mijn eigen marketing bureau (PuntenCo branding en marketing) en samen met het team kunnen wij hierin een mooie rol spelen van communicatie tot coördinatie!
Samen met de vrijwilligers en alle huurders willen wij het Kulturhus na deze Corona tijden weer gaan laten bruisen! We hopen dat we je eens mogen ontmoeten op het terras. Mocht het nou zo zijn dat je naast je studie een bijbaantje zoekt in de horeca en in Beek woont, geef mij dan even een belletje op 0640113624 of mail me op martijn@puntenco.nl en kom eens kennis maken!