31 mei 2021

“Kids en Koffie” bedankt de gevers

*BEDANKT*  Kids en koffie bedankt iedereen die heeft meegeholpen aan de actie om de bloembakken bij het Dierenweitje in Beek weer te vullen. Na een oproepje in april om samen de bloembakken op te fleuren ging men massaal zegeltjes sparen. Er werden maar liefst 47 kaarten vol gespaard! Op zaterdag 22 mei werden ondanks de regen de bloembakken gevuld met 10 kratjes zomerbloeiers van Nico de Witt Plus.(Met dank aan Rowill voor de compost om de bakken te vullen) De overige 37 kratjes zijn naar Kalorama gegaan voor de nieuwbouw. Mensen van Kalorama helpen 2x in de week bij het Dierenweitje, zo is de cirkel weer rond.  Nogmaals hartelijk dank en wij hopen dat u volgend jaar weer mee wil sparen. Wat is Kids en Koffie? Een gezellig clubje (groot)ouders uit Beek en omgeving met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wij komen op woensdagochtend altijd samen in het Kulturhus in Beek. Bij mooi weer en in de vakantie spreken wij ook vaak buiten af in een speeltuin, het bos of bijvoorbeeld bij de molen. Spreekt dit je aan? Kom dan eens langs, iedereen is welkom. Tot de zomervakantie zijn wij op woensdag in het Kulturhus in de Buurtkamer. Aansluitend aan de peutergym (2-4 jaar 9.00-10.00 uur) eten wij samen met de kinderen fruit. Zien wij jou ook binnenkort?