22 mei 2021

Beeldhouwvereniging PIETRA exposeert BEELDEN IN DE BONGERD te Beuningen

Leden van Pietra bij een eerdere expositie in het Kerkje van Persingen.

Beeldhouwvereniging  Pietra, Gorterplaats 3 Nijmegen exposeert in de open lucht, tussen de fruitbomen van Herm Hegger  en Rian van Nieuwkuijk : Dijk 51 Beuningen. Deelnemers zijn leden en oud-leden van Pietra. Zij stellen beelden ten toon in diverse soorten natuursteen en in hout. De expositie is geopend in de weekenden van 12/13 juni en 19/20 juni van 12.00 tot 17.00. De opening vindt plaats op zaterdag 12 juni om 12.00 uur, met een muzikale omlijsting. Deelnemers : leden en oud-leden van Pietra, Liesbeth van Bakel ; Bernadette van Beekum ; Sonja Binnendijk
Maarten Bots ; Heleen Broekema ; Jean Pierre Broos Josefien Bus-Ririhena ; Catie te Dorsthorst ; Victor van Geel
Sibert Holla ; Roos Koopmans ; Marielle de Moel, Anita Reitsema ; Victor Tielens ; Jan Tijssen ; Ad Verbunt
Antoinette Vos ; Pierre Zoun ; Irene Verkuijl ; Hessel Zondag, Anne-Marie van Cappellen van Walsum ; Addy de Meij
Joseph van der Heijden ; Andries Mijnheer