7 mei 2021

Oorlogsmonument Berg en Dal

Het monument in Berg en Dal.

Daar waar andere jaren, voor de coronatijd altijd een plechtig moment was bij het oorlogsmonument in Berg en Dal, bleef het dit jaar stil. ’s Middag was er al namens de gemeente Berg en Dal een krans gelegd en ook anderen hadden bloemen bij het monument gelegd. Het monument is een Obelisk van Reidner tufsteen, bekroond met een kruis. Op de zuil is in 1998 een granieten gedenkplaquette aangebracht met daarop de namen van de gevallenen. VOOR HEN DIE VIELEN 1940-1945

T. Ariaans
D. Braam
P. Bijster
L. Driessen
G. Faassen-Hendriks
J. Faassen
T. Heijsen
L. Hijmans
A. Hogenkamp-Verstegen
R. Jacobs
H. Jansen
G. Janssen
A. Janssen
G. Janssen-Schreers
J. Janssen
J. Kenter
P. Lamers
P. Oosterlaan
H. Pelser
R. Peters
J. Schretlen
M. Schretlen
W. Ulrich
A. Verbeet
H. Verheijen
W.v.d. Weijden
T. Willems
R. v. Vorstenbos