30 april 2021

Vrijwilligers gezocht in Beek

80-jarige uit Beek zoekt wandelmaatje. Heb jij een uurtje per dag vrij om met een actieve meneer van 80 jaar uit Beek te gaan wandelen? Deze meneer heeft een beenamputatie gehad en moet nu elke dag oefenen met zijn prothese. Omdat hij bang is om te vallen, zoekt hij iemand die samen met hem wil wandelen. Hou jij van wandelen en wil je graag iets voor iemand iets doen? Geef je dan op via Petra Kregting 06-53764809 of petra.kregting@fortewelzijn.nl. Mevrouw uit Beek zoekt hulp bij leggen van vinylvloer. Deze mevrouw woont nog niet zo lang in Beek en kent daarom nog niet zoveel mensen. Ze doet zelf wat ze kan, maar kan door een beperking niet hoog reiken of alle bewegingen maken. Ben jij handig en wil je haar helpen met het schilderen van deuren en het leggen van een vloer van vinyl? Geef je dan op via Petra Kregting 06-53764809 of petra.kregting@fortewelzijn.nl.  Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl. Achtergrondinformatie. Forte Welzijn: Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal welzijnswerk. Wij ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. We doen dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. De werkwijze van Forte kenmerkt zich door professioneel en integer handelen. Forte werkt samen met andere organisaties die zich eveneens inzetten voor het welzijn van mensen.