26 april 2021

De Overhaag neemt van Raaij Tuinen over

Per 1 mei 2021 wordt Van Raaij Tuinen overgenomen door De Overhaag B.V. in Leuth. Stijn van Raaij, eigenaar Van Raaij Tuinen, en Ivo Hermsen, eigenaar De Overhaag B.V., delen dezelfde ‘groene’ visie. Door als hoveniersbedrijven samen verder te gaan onder één naam bundelen zij hun expertises. Van Raaij Tuinen is specialist in particuliere tuinen. De Overhaag in onderhoud en realisatie van buitenruimtes in de zorg, het onderwijs, Business-to-Business en de overheid. Voortaan bieden zij als De Overhaag B.V. alle kennis en kunde onder één dak.
Stijn van Raaij blijft aanspreekpunt voor zijn klanten met ondersteuning van het kantoor. Bij grote projecten die veel organisatie vragen wordt hij ondersteund door De Overhaag. Voor lopende werkzaamheden en daarover gemaakte afspraken verandert er niets. Op vaste werkzaamheden blijven dezelfde mensen werkzaam. Bij langlopende afspraken wordt contact opgenomen voor nadere toelichting en een persoonlijke kennismaking.
Wij kijken uit naar een prettige samenwerking. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Stijn van Raaij (06-55891054) of Ivo Hermsen (024-6631637). www.vanraaijtuinen.nl www.overhaag.nl