26 maart 2021

Inloop en Ontmoeting in de gemeente Berg en Dal

De inloop en ontmoeting in de Polderkamer in Ooij (2016).

Wil je het huis eens uit? Zin in gezelschap en een praatje? Of wil je samen met anderen iets leuks doen? Kom dan eens naar een van de inloop- en ontmoetingsruimten in de gemeente Berg en Dal. De Inloop en Ontmoeting is voor alle inwoners van de gemeente Berg en Dal, jong en wat ouder. Zoals de naam al zegt, kunt u elkaar bij deze gelegenheid ontmoeten. Je kunt zo binnenlopen voor een praatje, een kopje koffie drinken, samen eten of deelnemen aan activiteiten. Zo ontstaan nieuwe contacten en mogelijkheden om samen bezig te zijn. Als deelnemer stimuleren we je om mee te helpen en nodigen we je uit om zelf ideeën voor activiteiten naar voren te brengen. De inloop wordt begeleid door professionals en vrijwilligers. De begeleiders bieden zoveel mogelijk maatwerk en spelen in op bijzondere behoeften bij de begeleiding van bezoekers. De meeste mensen komen zelfstandig naar de inloop en ontmoeting. Maar voor sommigen is mobiliteit en vervoer een probleem. Waar mogelijk lossen we dat op met vrijwilligers die mensen halen en weer thuis brengen. Voor de inloop & ontmoeting in Ooij zoeken we naar vrijwilligers die mensen kunnen halen en brengen. De vraag is om dit met eigen vervoer en tegen een kleine vergoeding  te doen. De inloop & ontmoeting vindt plaats in de Polderkamer in de Sprong op woensdag en vrijdag. Voor vragen of aanmelden stuur een email naar E.Greve@kalorama.nl  Voor een inwoner van Beek zijn we op zoek naar een maatje. Iemand die het net als meneer leuk vindt om een terrasje te bezoeken; een mooie route te rijden; te luisteren naar en praten over jaren 70 en 80 muziek; te praten over reizen en samen te eten. Meneer beschikt over vervoer en zou het fijn vinden om op regelmatige basis erop uit te gaan. Lijkt u dit wat? Neem dan contact op met Petra Kregting via petra.kregting@fortewelzijn.nl