18 maart 2021

Brandweer Ubbergen bedankt Zeger Stappershoef

vlnr Zeger Stappershoef, Gerard Philipsen en Jeroen Janssen

Op 5 maart werd de Brandweer Ubbergen gealarmeerd voor stormschade in Leuth. Op 8 meter hoogte hing een grote tak. De Brandweer Nijmegen was al ter plaatse met de hoogwerker. De tak was niet bereikbaar met hun hoogwerker. Door de lokale kennis bij de brandweermannen van Brandweer Ubbergen werd Zeger Stappershoef met de Verreiker gebeld. Een Verreiker is een uitschuifbare mini kraan met een hoogtebereik van 12 meter. Stappershoef kwam meteen ter plaatse om Ubbergen vrijwillig te assisteren. Als dank voor deze snelle hulp en goede samenwerking hebben wij hem deze week een symbolisch cadeau overhandigd. Hiermee laat de Brandweer zien dat ze midden in de samenleving staan.  Wij kunnen jou hulp ook goed gebruiken. Interesse om onze Brandweer te versterken?  Wordt brandweer vrijwilliger! (klik hier)