18 februari 2021

Foutparkeerders bij het Wylermeer

Parkeren langs de Alde Weteringweg

Tijdens de schaatsdrukte van het afgelopen weekend op het Wylermeer in Beek zijn door de gemeentelijke toezichthouder diverse bestuurders bekeurd voor het parkeren in een parkeerverbod, aldus de Gelderlander in een bericht. Men zou geen 3 Euro over hebben om op de parkeerplaats te parkeren. Jammer genoeg bleek het in een aantal gevallen toch anders te zitten.  Diverse bestuurders hadden wel betaald om op de parkeerplaats van het Wylermeer te parkeren maar eenmaal op de parkeerplaats zelf bleek deze “vol”  te staan omdat niet overal parkeerplaatsen vrij waren. Deze waren gevuld met sneeuw en de andere auto’s stonden her en der geparkeerd waardoor deze bestuurders de parkeerplaats weer moesten verlaten. De installatie van de slagboom herkende zo niet dat de parkeerplaats “vol” was en liet de auto’s gewoon door.