15 februari 2021

Frits Rutten uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat zondagavond, 14 februari, Frits Rutten uit Ooij op 83 jarige leeftijd is overleden. Frits verbleef sinds enige tijd in verpleeghuis Kalorama te Beek, waar hij aan het revalideren was, in afwachting van zijn terugkeer naar Ooij. Wij wensen zijn vrouw Joke, zijn dochters Marion en Erna met hun partners, alsmede de kleinkinderen, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart vindt i.v.m de Coronaregels in besloten kring plaats op maandag 22 februari, 15.00 uur  in crematorium Waalstede , Staddijk 130 in Nijmegen.Het postadres is Pr. Mauritsstraat 27, 6576AB Ooij.

Bericht van de familie:  Wij nemen in besloten kring afscheid van Frits, op maandag 22 februari om 15.00 uur. U kunt het afscheid volgen via livestream. Wilt u hiervan gebruik maken, vraagt u dan de link aan bij het e-mailadres: fritsrutten37@gmail.com