9 februari 2021

Bijzondere post van Kekerdomse schoolkinderen

In de eerste week van februari kregen de inwoners van Kekerdom bijzondere post: een vrolijke kaart van de leerlingen van basisschool Sint Laurentius! Juffen en leerlingen brachten de kaarten deur aan deur rond. Alle leerlingen maakten voor de voorkant van de kaart een mooie, kleurrijke tekening. Met de kaart wilde de school de dorpsbewoners een hart onder de riem steken in deze aparte tijd. ‘En’, zo staat op de kaart, ‘jullie laten weten dat jullie vanaf 8 februari weer onze stemmen op het schoolplein kunnen horen.’ Want ook de Kekerdomse basisschool opent dan weer de deuren na wekenlang onderwijs op afstand. De deur staat ook open voor een rondleiding voor geïnteresseerde ouders en kinderen. Kijk voor meer informatie op www.laurentiusschool.com.