29 januari 2021

Annie Bartels uit Ooij overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat gisteravond, 28 januari, Annie Bartels uit Ooij, op 96 jarige leeftijd, is overleden. Annie woonde na het overlijden van haar man Jan Bartels ( met wie ze lange tijd de SRV in Ooij runde) al langere tijd in verzorgingshuis ’t Höfke in Beek, waar ze vredig is ingeslapen. We wensen haar kinderen, kleinkinderen en overige familieleden en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Rust zacht Annie. Het correspondentieadres is Prins Willem Alexanderstraat 23, 6576BK Ooij. Annie is overgebracht naar uitvaartcentrum Jonkerbos. Weg door Jonkerbos 51 in Nijmegen. Daar kan op maandag 1 februari van 17.30 uur tot 18.30 uur afscheid genomen worden van Annie. De uitvaartplechtigheid zal plaats vinden op woensdag 3 februari. I.v.m. de coronamaatregelen zal dat in besloten kring plaats vinden maar is wel via livestream op internet bij te wonen. Mocht je hiervoor belangstelling hebben stuur dan een e-mail naar Tanja@limesuitvaartzorg.nl voor de inlogcode onder vermelding van  uitvaart Annie Bartels-Mokkink