12 december 2020

Nieuwe schapen voor de kerststal in Berg en Dal

v.l.n.r. Willem Vloet, Wim Altena, Maria Faassen en Karin van der Molen.

Op 14 februari had de Rotary club Rijk van Nijmegen een wensboomactie in Kerstendal te Berg en Dal. Een van de ingezonden wensen was een nieuw schaap voor de kerststal van Berg en Dal, welke elk jaar aan de Oude Kleefsebaan staat en daar gerund wordt door vrijwilligers van Berg en Dals Bloei. Al meerdere keren was daar een schaap gestolen. Deze wens was gedaan door Maria Faassen-Peters en haar wens werd vervuld. Op zaterdag 12 december overhandigden twee leden van de Rotaryclub, Karin van der Molen en Willem Vloet, namens de Rotaryclub Rijk van Nijmegen twee prachtige schapen, een ram en een ooi,  aan  de voorzitter van Berg en Dals Bloei, Wim Altena. zie de foto’s