8 december 2020

Een cadeautje onder de kerstboom in het Kulturhus Millingen

Vanwege corona is het dit jaar helaas niet mogelijk om het jaarlijkse kerstdiner in Kulturhus Den Ienloop te organiseren. Om inwoners van Millingen toch een beetje te verrassen op kerstavond, hebben we dit jaar iets anders bedacht: cadeautjes onder de kerstboom in het Kulturhus te Millingen aan de Rijn. Het werkt als volgt.

Stap 1: Ken jij iemand uit Millingen die dit jaar echt een kerstcadeautje verdiend? Heeft hij of zij een bewogen jaar achter de rug? Moet een bekende of familie dit jaar alleen kerst vieren omdat ze tot de kwetsbare groep behoren? Of kan hij of zij gewoon een steuntje in de rug gebruiken? Nomineer hem of haar dan voor het krijgen van een kerstcadeautje. Dit kun je doen door te bellen met Kulturhus Den Ienloop (024-75 16 510) of even binnen te lopen bij de receptie. Een naam en adres is dan voldoende. Uiteraard zullen we zorgvuldig omgaan met deze persoonsgegevens. De gegevens zullen enkel en alleen gebruikt worden om het cadeautje te bezorgen. Daarna zullen de persoonsgegevens worden vernietigd.

Stap 2: Heb je nog een leuk cadeautje thuis liggen of vind je het leuk om een kleinigheidje te kopen? Kom dan naar het Kulturhus aan de Heerbaan 115 in Millingen en leg een presentje onder de kerstboom. We vragen dan om het cadeautje zelf even in te pakken. Is het specifiek voor een vrouw of een man? Geef dat aan met een V of een M. Maakt het niet uit voor wie het is? Dan laat je de markering weg. Cadeautjes kunnen vanaf nu en tot kerstavond, op 24 december, worden afgegeven bij Kulturhus Den Ienloop. Wij zorgen er dan voor dat de kerstcadeautjes op kerstavond aan huis worden bezorgd. Samen zorgen we ervoor dat iedereen toch een beetje het vertrouwde kerstgevoel krijgt dit jaar! Heb je vragen of wil je iemand nomineren voor een cadeautje, neem dan even contact op met Margret of Ramon van het Kulturhus (024-75 16 510) of met Jesse opbouwwerker bij Forte Welzijn (jesse.jansen@fortewelzijn.nl).