7 december 2020

Wie helpt Kim mee met het uitlaten van haar hulphond?

Kim. Foto Omroep Berg en Dal.

Twee jaar geleden hebben we een oproep gedaan voor Kim, zodat zij een hulphond kon aanschaffen. Dit kon alleen als ze genoeg vrijwilligers had en dat is gelukt! Nu twee jaar verder is de hulphond er en zijn er  een aantal mensen die Kim  helpen. Maar ze is op  zoek naar wat aanvulling. Dit is haar eigen oproep: “Hoi, ik ben Kim, 35 en ik ben spastisch. Daardoor ben ik gebonden aan een elektrische rolstoel, ik woon in Groesbeek. Ik heb sinds mei een nieuwe hulphond, maar doordat ik heel veel pijn in mijn benen heb, red ik het niet om de hele dag in mijn stoel te zitten. Hierdoor kan ik de hond niet altijd uitlaten. Voor ’s avonds heb ik er last van. Ik heb goede periodes, waardoor ik het langer volhoud, maar helaas ook slechte periodes. Vooral in de avond rond 18.30 uur en tussen 22.00-23.00 zoek ik mensen die mijn hulphond willen uitlaten.  Ben je gek op honden en lijkt het je leuk om mij te helpen en woon je in Groesbeek in de buurt van “de Treffers”? Bel me maar op 06-82214412.”    Kim wordt geholpen door de opbouwwerker van Forte Welzijn in deze zoektocht naar vrijwilligers, je kan haar bellen op 06-52441958 (Mirjam van den Broek). zie filmpje Omroep Berg en Dal.